promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Feró nem fogad szót a feleségének - így látja magát ma a magyar rocksztár
Borítókép:  YouTube.com/családbarátmagyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nemsokára 76. életévét betöltő Nagy Feró a mai napig öntörvényűnek tartja magát.

Nagy Feró elmondása szerint mindig a saját feje után ment és ez most sincsen másképpen, ahogyan a 76. életévéhez közeledik. Sem a felesége, sem a gyermekei nem mondhatják meg neki mit csináljon, pedig többször rászólnak, amikor túl engedékeny az unokákkal. Egy dolog van azonban, aminek nem mond ellent: az idő múlásának. 

„Öregkorára az ember vagy meghülyül vagy bölcsebb lesz. Még nem lehet tudni, én melyik vagyok, de saját magamról nyilván nem gondolom, hogy meghülyültem”

- árulta el nevetve magáról a Beatrice énekese.

„Már muszáj lefékeznem néha, egy 76 éves ember nem ugrálhat állandóan a színpadon. Vannak dolgok, amiket már nem vállalok el, olyan nincs, hogy pihenőnap nélkül csinálok végig egy hetet”

- folytatta. 

Nehéz elhinni, hogy közel jár a nyolcvanhoz, hiszen még a mai napig is úgy nyomja a koncerteken, mintha harminc lenne. Persze, ehhez hozzájárul az is, hogy rendszeresen sportol. Heti kétszer jár focizni, még akkor is, ha itt-ott fájnak már a végtagjai. 

Kijárni azonban nem igazán szeret, helyette inkább a három unokájával és feleségével tölti az időt. Imád nagypapának lenni és ki is használja minden percét. A két nagyobbik unoka hetente kétszer is megfordul náluk és nem titok, hogy ilyenkor Feró el is kényezteti őket. 

„Néha kiabálnak velem emiatt, de lepereg rólam. Mindig mondom, hogy megbeszéltem a gyerekekkel, mit mondott anya, apa, mit nem lehet csinálni. Aztán persze ezekre fittyet hányunk”

- meséli a híresség. 

Felesége, Ágnes már évek óta szeretné, ha mintaférj lenne belőle, de hiába a ''nevelés'', az énekes nem változik. Már negyven éve vannak együtt és a türelemnek is van vége, így sokszor parancsolgat neki Ági, amire Nagy Feró csak annyit reagál: 

„...mondjon amit akar, úgyis a saját fejem után megyek!”

Úgy tűnik, hogy a Beatrice énekese már örökre így marad és ezt őszintén vállalja is. 

​[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás