promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túl messzire ment? Bella Thorne bugyivillantása azonnal felforrósítja a nappalidat - fotó (18+)
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész- és énekesnő ezúttal is egy forró képsorozattal állt elő.

Bella Thorne az ünnepi napokra is tartogatott egy szexi képcsomagot, és ezt már fel is töltötte az Instagram-oldalára. A fotósorozat természetesen reflektál mindenre, ami az ünnepekre vonatkozik, így a gyönyörű énekesnő természetesen piros alsóneműben is megjelenik a képeken.

Bella Thorne-t nemrégiben amúgy hatalmas megtiszteltetés érte, hiszen felkerült egy messze földön híres csúcslistára, a Forbes lajstromára, amelyen a világ 30 legismertebb, legnagyobb hatást elérő influenszerét tették rá, akik 30 éves kor alatt vannak.

A 24 éves énekesnő nagy nevekkel került fel a listára, a Twitteren pedig elképesztő reakcióvideóben köszönte meg a rangos kitüntetést, egyben pedig felsorolta azon neveket is az életéből, akiknek köszönheti, hogy mindenzt elérte.

Bella Thorne nagyon pörgős életet él, az elmúlt években számtalan szexi projektben vett részt, többek között videóklipeket is forgatott. Így pedig nem csoda, hogy az Instagram-oldalán sincs megállás.

Az ünnepekre kiadott fotósorozatában nagyon szexi alsóneműkben állt a kamerák elé, a képek között ne felejtsetek el lapozni.

Majd egy nyereményjátékot is hirdetett a közösségi oldalán, amelyben egy óriási divattáskahegy tetején ülve mutatja meg bájait rajongóinak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás