promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy 5000 forintost keres az egész ország, Falusi Mariann elmondta az igazságot – ez történt 2021 áprilisában
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Toplistás visszatekintő című rovatunk negyedik részében azt mutatjuk meg, melyik 10 cikk volt a legolvasottabb 2021 áprilisában.

1. Egy különleges 5000 forintos bankjegy nyomába eredt egész Magyarország áprilisban, ugyanis egy érdekes jel volt rajta.

2. Borzalmas hírt közölt a Lidl az egyik meghirdetett, akciós termékükkel kapcsolatban. Számos vásárló háborodott fel.

3. Két amerikai nő furcsa tüneteket tapasztalt a koronavírus elleni oltás beadatása után. Elmondásuk szerint olyan mellékhatások léptek fel, amelyek nem szerepeltek a listán.

4. Alig pár ezer forintért lehetett hozzájutni ehhez a termékhez a Lidl-ben, de valaki milliókért adta tovább az interneten.

5. Áprilisban történt az is, hogy izaeli kutatók ellenőrzése alapján a Pfizer–BioNTech típusú koronavírus elleni vakcina kevésbé bizonyult hatékonynak a dél-afrikai mutáció ellen. Azóta persze sok minden történt a vakcinák terén.

[[cikk5]]

6. Egy idő után rohamosan elkezdett zuhanni az Exatlon Hungary 3. évadának nézettsége. Ennek persze megvoltak az okai.

[[cikk6]]

7. A Promotions olvasói rendszeresen küldtek nekünk levelet azzal kapcsolatban, hogy milyen furcsaságokat vettek észre a műsorban. Egyik szemfüles olvasónk például észrevette, hogy idő előtt leplezték le az évad győztesét.

[[cikk7]]

8. Más olvasóinkban az a kérdés merült fel, hogy a versenyzők, akik hónapokig össze vannak zárva egy szigeten, vajon egymással szexelnek-e. Ennek is utánajártunk egy kicsit.

[[cikk8]]

9. A Nagy szám szép nézettséggel futott az RTL Klubon. Az egyik adásban Falusi Mariann is elénekelte kedvenc dalát, és egy óriási titkot is elárult vele kapcsolatban, amit valószínűleg nagyon kevesen tudtak csak.

[[cikk9]]

10. Áprilisban egy algoritmus azt közölte, hogy a Lassa-vírus elterjedése jelenti az emberiség számára a következő nagy fenyegetést, amely a koronavírushoz hasonlóan egy új világjárvány kirobbanásához is vezethet.

[[cikk10]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás