promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi meztelen képe terjed a neten, Jennifer Aniston szétrakta a lábait – ez történt 2021 februárjában
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Toplistás visszatekintő című rovatunk második részében azt mutatjuk meg, melyik 10 cikk volt a legolvasottabb 2021 februárjában.

1. Februárban szörnyű dolog történt Opitz Barbival, hiszen elkezdett terjedni róla egy állítólagos meztelen kép, később az énekesnő elárulta, hogy hihetetlen aljasság állt a háttérben.

2. A Való Világ 10 utolsó hete is tele volt intim pillanatokkal, de VV Vivi elég kellemetlen helyzetbe került, miután Bálint visszautasította a lány fenekét a ragyák miatt.

3. Pap Dorci, az Exatlon Hungary 2. évadának egyik versenyzője rendszeres edzéssel tartja bomba formában magát, amiről gyakran posztol fotókat. Ezúttal a mellei közé engedte be a követőit.

4. Jennifer Aniston szuperszexi képet posztolt a fodrásznál, ahol szétrakta a lábait.

5. Majka egy rövid videóban mutatta meg, milyen csúcsmodern házba lakik a családjával. Aki csak látta, tátva maradt a szája.

6. Az Exatlon Hungary 3. évadához rengeteg kimaradt jelenetet tett közzé a TV2, köztük Kocsis Lilkó és Virág András hangos akciózását, amitől zengett az egész Dominikai Köztársaság.

7. Az egyik leghíresebb magyar legenda egy fiúról szól, akinek úszóhártyák nőttek a lábára, és nem tudott beszélni. Hany Istók története rengeteg olvasót érdekelt.

8. Az Exatlon Hungary 3. évadának egyik adásában Palik László dráma bejelentést tett:

„Nem tudom folytatni...”

9. A magyarok kedvenc szappanopera színésznője, Gabriela Spanic két perces überszexi videóval örvendeztette meg a rajongóit.

10. VV Virág csúfos vereséggel távozott a Való Világ 10 döntője előtt, de a rengeteg hancúrozásával történelmet írt. Az alábbi cikkben Virág legdurvább szexjeleneteit elevenítettük fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás