promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Telefonon zargatják a szomszéd boltosok Kóbor János özvegyét – nagyon kiakadtak az Omega rajongók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem nagyon értik, hogy miért nem hagyják gyászolni Zsókát.

Fájdalmas veszteség érte Magyarországot december elején, mivel elhunyt Kóbor János. A legendás Omega zenekar frontemberének emlékére december 17-én, a budapesti Szent István-bazilikában tartottak szentmisét. Az énekes hamvainak az egyik felét itt is fogják elhelyezni.

A család azt szeretné, hogy a temetésen csak a szúk család, és néhány barát venne részt.

Sokan nem tudják, de Kóbor János özvegyének van egy kis ruhaboltja, amit a lányukról, Lénáról neveztek el. Néhányan próbálták elérni Zsókát, de nem tudták, így picit aggódnak miatta.

„Zsóka kedves mindig és aggódunk miatta, viszont nem tudunk sajnos róla semmit, nekünk sem elérhető azon a telefonon, amin a vendégek eddig bejelentkeztek hozzá”

- nyilatkozta a Borsnak egy kolléga a szomszédból. 

A kommentelők azonban kiakadtak, amiért nem hagyják Zsókát gyászolni, és sokan a boltjával vannak elfoglalva.

„Pár napja volt a búcsúztatója, mégis mit kéne az özvegynek csinálni?...Nehéz lesz feldolgoznia a családnak. természetes, hogy magányra vágyik, nem emberek közzé. és nem a facebookot fogja olvasni..”

„Tessék őt békén hagyni ez a gyász természetes folyamata”

„Hagyják gyászolni, elég nagy a fájdalma! Miért kell árgus szemekkel figyelni mit csinál ?! Semmi sem szent, hol az együttérzés??”

Nyilván a szomszédos boltok tulajdonosai is legbelül tudják, hogy nincs ok aggodalomra, csak Kóbor János özvegye nagyon összetört, így érthető, hogy nem akar senkivel sem beszélni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás