Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elon Musk hasonmásra bukkantak – Méghozzá ott, ahol nem is gondolnád!

Elon Musk hasonmásra bukkantak – Méghozzá ott, ahol nem is gondolnád!

Színes

Elon Musk hasonmásra bukkantak – Méghozzá ott, ahol nem is gondolnád!

Színes

Promotions 07:07

Ránézésre kiköpött Elon Musk, ám a látszat csal! Ő itt a híres alteregó, akit nemrég fedeztek fel az internetnek köszönhetően.

Azt mondják, hogy mindenkinek van egy hasonmása a világon - ez a tény most is beigazolódni látszik, ugyanis

egy olyan kínai férfira bukkantak az interneten, aki kiköpött Elon Musk.

A TikTok kínai változatán, a Douyin nevezetű videómegosztó felületen jelent meg egy felvétel a fekete kabátot viselő férfiről, ahogy egy Tesla autó mellett pózol, és a kamerába mosolyog. Elsőre talán azt gondolhatnánk, hogy a Tesla, illetve a SpaceX mögött álló Elon Muskot látjuk, de az illető még csak nem is ugyanarról a kontinensről származik. 

A zavarba ejtő hasonlóság láttán előfordulhat, hogy mindenki azonnal a világ leggazdagabb emberére, a Tesla vezetőjére gondol. Ki tudja, még az is lehet, hogy a kínai férfi át tudná verni Musk telefonjának arcfelismerő rendszerét is?

Többek feltételezése szerint a videót meg is szerkeszthették egy kifinomult technológiával, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy más arcát helyezzék a sajátjuk helyébe. 

Így néz ki Elon Musk állítólagos hasonmása:

Mindenesetre, ha valóban így néz ki a fickó, akkor most szerencséje van, ugyanis bármikor betérhet Kína bármelyik bárjába és elmondhatja, hogy nemrég a TIME magazin az Év emberének nevezte „őt”, hiszen Elon Muskot ez a megtiszteltetés érte ezen a héten a 2021-es technológiai fejlesztéseinek köszönhetően.

Forrás: LAD BIBLE

Borítókép: Pixabay