promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elon Musk már most a világvégére készül – Tud valamit, amit mi nem?
Borítókép:  Elon Musk / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elon Musk nem éppen fényesen látja a Föld és az emberiség jövőjét, hiszen szerinte simán benne van a pakliban, hogy hamarosan elpusztul a bolygónk.

A Tesla és a SpaceX mögött álló botrányos zseni, Elon Musk nemrég részt vett egy konferencián, ahol elárulta, hogy minél hamarabb szeretne kialakítani egy bázist a Marson, ugyanis ez lehet a kulcsa az emberiség túlélésének, még akkor is, ha sokan meghalnak az odáig vezető úton – hiszen nagyon úgy tűnik, hogy szerinte a Föld napjai meg vannak számlálva.

Elon Musk szerint egyáltalán nincs kizárva, hogy hamarosan jön egy aszteroida, ami egy egész kontinenst tesz majd a földdel egyenlővé – sőt, a milliárdos azt állítja, hogy még egy nukleáris armageddon is bármikor előfordulhat, szóval könnyedén lakhatatlanná válhat a bolygónk.

Az biztos, hogy Elon Musk senkit sem nyugtatott meg a vészjósló véleményével, mivel ezek szerint egyáltalán nem látja esélyét annak, hogy a Föld megmarad – vagy legalábbis nem úgy, hogy emberek is vannak rajta, és valószínűleg pontosan ezért szeretné a Marsot második otthonunknak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás