promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Életem legszomorúbb karácsonya lesz az idei” – Curtis elkeserítő hírt közölt
Borítókép:  Curtis / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis megosztotta a követőivel, hogy ez a karácsony kifejezetten szomorú lesz számára – vagy mégsem?

Mostanában rengeteget hallhattunk Curtisről, hiszen a rajongói legnagyobb bánatára nemrég bejelentette, hogy egy időre visszavonul, majd kiderült, hogy szakított a barátnőjével, de azóta már kibékültek, közben pedig a legújabb zenéje is megjelent, amit Szabó Ádámmal közösen készített – a klipje ráadásul elég tragikus hangvételű lett.

Curtis most egy fekete-fehér, gyászos hangulatú videót rakott ki az oldalára, ami először nagyon megrémisztette az embereket, majd a végén mindenki megnyugodott a csattanó hallatán:

„Sziasztok gyerekek! Azért jelentkezem most be hozzátok, hogy elmondjam, hogy életem legszomorúbb karácsonya lesz az idei, mivel... elfogyott az összes Csíki söröm!”

Curtis szépen megszívatta az embereket, de természetesen csupán poénkodott a keserves felvétellel, bár elsőre sokan azt hitték, hogy komoly baj történt akár vele, a családjával vagy a szerelmével kapcsolatban – szerencsére nincs semmi gond, csupán kiürült Curtis Csíki sör készlete, amit valószínűleg hamarosan pótolni, vagy pótoltatni fog.

Itt lehet megnézni Curtis videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás