promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrendítően gyönyörű üzenettel búcsúzik az Omega-együttes Kóbor Jánostól
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megható üzenet került fel a zenekar közösségi oldalára.

Az elmúlt napokban se szeri, se száma a gyönyörű emlékező- és búcsúbeszédeknek, amelyeket Kóbor János pályatársai és barátai írtak, mondtak és osztottak meg a közösségi terekben.

Kóbor Jánostól pénteken, este 7 órakor vettek búcsút a rajongók és a zenésztársak a budapesti Szent István Bazilikában, az eseményre megtelt a bazilika, a Duna World nevű csatornán pedig bárki élőben is követhette a gyászmisét.

Korábban már a Promotions-ön is olvashattátók, hogy Kóbor János lánya, Léna milyen megható mondattal búcsúzott édesapjától.

Az Omega-együttes Facebook-oldalára most felkerült az a beszéd is, amely tegnap hangzott el a gyászmisén.

"Emlékezni jöttem, nem búcsúzni. Kóbor Jánostól nem búcsúzhatunk el, velünk van, velünk marad. Szuggesztív személyisége egész életünkre hatást gyakorol. Amikor a rádióban felhangzik egy dalfoszlány, vagy két óra színpadi varázslatot látunk, nem csupán lelki kapaszkodót jelent, hanem egy másik világba vezet minket"

- kezdte az Omega a közösségi oldalon.

"Kedves Mecky! Milliók bálványa vagy és az is maradsz mindenki szívében. A halhatatlanságot már régen elérték az Omega dalai és zenészei. Azonban mit sem érnének a sejtelmes, vagy feszes dallamok, csodálatos szövegek, a közönséggel való rezonancia nélkül. Pontosan tudtad, hogy a lelkeinket kell megnyerned, mert a dalokon túl a közönség a legfontosabb. A szeretet számtalan megnyilvánulása maga az éltető erő"

A teljes beszédet a posztban elolvashatjátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás