promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Charlie kihagyja Kóbor János gyászmiséjét - ez áll a meglepő döntés hátterében
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megdöbbentő döntésre jutott Horváth Charlie: kihagyja Kóbor János péntek esti gyászmiséjét.

December 17-én, péntek este 19 órakor kezdődik Kóbor János gyászmiséje a Szent István Bazilikában, ahol a rajongók elbúcsúzhatnak az Omega-együttes legendás frontemberétől. Akik nem tudnak személyesen jelen lenni a gyászmisén, azok élőben követhetik az eseményeket a Duna World-ön.

A gyászmisén nem csak a rajongók, de Mecky pályatársai, és barátai is mind ott lesznek; egyetlen kivételével. Horváth Charlie ugyanis úgy döntött, nem megy el a búcsúztatóra.

„Imádtam az Omegát, ez a név nekem nemcsak az együttest jelenti, hanem egyesével mindegyik zenészt is, aki játszott. Molnár Gyurival és Benkő Lacival nagyon jó barátságot ápoltam. Jancsit a Balatonon nagyon sokszor láttam. Ott nyaraltunk több éven át és gyakran találkoztunk. Sokat veszítettünk Mecky halálával”

- kezdte a Bors-nak Charlie, aki sokat gondolkodozott azon, hogy elmenjen-e a gyászmisére, de végül úgy döntött, kihagyja.

„Én templomba csak egyedül járok, tömeggel soha. Ami a templomba történik, az nagyon bensőséges és intim. Az csak az enyém”

- fogalmazott az énekes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás