promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beszóltak Rácz Jenő apukájának - A séf azonnal visszavágott
Borítókép:  YouTube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Durván beleálltak Rácz Jenő apukájának az öltözködési stílusába - a séf nem hagyta annyiban, reagált is azonnal.

A hírnév nem csak játék és mese, gyakran kapnak hideget-meleget A Konyhafőnök sztárséfjei is. Ezúttal Rácz Jenő került sorra, ugyanis a műsor zsűritagja Instagram oldalán tett közzé egy képet apukájáról, akinek egy kommentelő erősen beszólt az öltözetére. 

Vater ne jöjjön mar be hozzam melegítőbe, kapucnis pulcsiba könyörgök….

írta a hozzászóló.

Természetesen Rácz Jenő nem hagyta annyiban a kötözködést és válasza sem váratott sokáig magára: jól helyretette a kekeckedő kommentelőt és határozottan fejezte ki álláspontját. 

Az én Apám, úgy jön be hozzám, ahogy ő szeretne!

- írta a sztárséf.

A posztban Rácz Jenő büszkén mutatta be éttermének egyik legújabb fogását, aminek kóstolása először édesapját illette. Az arckifejezéséből láthatóan nagyon finomnak találta a Mont Blanc gesztenye desszertet, aminek az ízlelgetéséről még videó is készült az Instagramra – emiatt kapta a híresség édesapja a beszólást.

De nem csak a séf volt az egyetlen, aki visszaszólt a rosszindulatú Instagram-felhasználónak: a kommentelők közül többen is számon kérték a hozzászólót. 

„Miért ne mehetne be úgy, ahogyan akar? Közöd?!”

- írta az egyik ember. 

Mégis az a legmeglepőbb az egészben, hogy valakinek a ruházat tűnik fel elsőre egy ilyen pompás, ínyenc desszert mellett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás