promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó otthonba adta kisfiát? - Elképesztő hír terjeng az interneten
Borítókép:  YouTube.com/lifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikót többen is azzal vádolják, hogy otthonba adta kisfiát. Vajon mi igaz a történetből?​

Egyes internetezők szerint Nádai Anikó már örökbe adta a kisfiát. Erre a következtetésre úgy jutottak el, hogy Anikó nem szokott róla képeket megosztani a közösségi oldalain. 

A műsorvezető közösségi média felületein nem sokat látni a gyermekét, pedig nagyon büszke rá, és nehéz megállnia, hogy ne tegyen ki róla semmit.

Többek között Nádai Anikó is szerepelt a Life TV Activity című műsorában, ahol Ábel Anitával megosztott egy érdekes, a kisfiával kapcsolatos történetet:

„Voltak olyanok, akik azt írták, biztosan beadtam egy otthonba, mert nincs velem soha. Elképesztő, milyen kedvesek tudnak lenni az emberek.”

Erről pedig szó sincsen: Anikó és párja, Peti nagyon jól megvannak és kisfiúkkal élnek együtt egy boldog családként. Azt is hozzátette, hogy fontosnak tartja a gyereke és közte kialakuló viszonyt, így erre is odafigyel - állítása szerint másképp nem is működne.

Végül tehát tisztázásra került az ügy és mostmár a követők is megnyugodhatnak: Nádai Anikó kisfia még mindig velük lakik - a kiköltözésre valószínűleg még várnunk kell egy jó pár évet, amíg nagy korú nem lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás