promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas baleset érte Köllő Babett mellét, míg Steve Jobs lányából gyönyörű modell lett – időkapszula
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt is le lehet tesztelni így karácsony előtt, hogy okosabbak vagytok-e matematikából, mint a Való Világ 10 szereplői.

Újra egy évet megyünk vissza az időben, és megnézzük, hogy mi történt tavaly ilyenkor. Köllő Babett például Lilunak adott interjút. Itt elmesélte, hogy roppant rosszul sült el, amikor 21-22 évesen megcsináltatta a mellét.

Köllő Babettet Pamela Anderson inspirálta. A szilikon melleivel teljesen elégedett volt, később azonban a behelyezett implantátum kiszakadt, emiatt a mai napig szilikondarabok vannak a szervezetében.

Tavaly ilyenkor mutattuk be nektek Steve Jobs lányát, aki akkor vágott bele a modellkedésbe. Eve Jobs muszáj volt valamivel megkeresni a kenyerét, mivel az Apple legendája nem hagyott pénzt a gyerekeire. Eve apja kikötötte, hogy a gyermekeiknek önállóan kell sikeressé válniuk.

Steve Jobs második legidősebb gyereke azóta már 244 ezer követőt gyűjtött magának Instagramon. Sajnos a régi fotóit már törölte, de az újakat ide kattintva tudjátok megnézni.

Egy évvel ezelőtt még nagyban zakatolt a Való Világ jubileumi 10-ik szezonja az RTL Klubon. Ha a merészebb felnőtt videókra vagytok kíváncsiak, akkor kattintsatok ide, de aki belekukkantana a VV műveltségi vetélkedőjébe, annak a lenti cikkünk lesz a megfelelő választás.

Közelednek az ünnepek, és ha bolti bejglit veszünk, akkor érdemes figyelni arra, hogy az jó is legyen. Igazából továbbra is akkor járunk a legjobban, ha bevállaljuk otthon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás