promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rossz hírt közölt az Omega, nehéz döntésre jutott a zenekar
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A zenekar komoly döntést hozott a rajongók érdekében.​

Az Omega-együttes még korábban bejelentette, hogy legutóbbi lemezük, a Testamentum hamarosan különleges gyűjtői kiszerelésben lesz elérhető, de csak korlátozott számban. A kiadvánnyal kapcsolatban az együttes nemrég az alábbiakat közölte:

„December 8-án végre megjelenik a várva várt Omega Testamentum hanglemez és a kiegészítő maxi CD. A normál hanglemez és a maxi CD már előrendelhető számos webáruházban. A gyűjtői kiadás sorszám szerinti értékesítése december 5-én 19:00 órakor kezdődik [...] Fontos tudni, hogy egy vásárló csak 2 példányt vásárolhat. Ez a változat  exkluzív, festővászon jellegű külső csomagolást kapott. A 180 grammos hanglemez korongok alapszíne fehér, azon fekete és ezüst (Ó-Testamentum), illetve fekete és arany (Új-Testamentum) csíkok láthatók. Összesen 250 példányban készült, utángyártás nem lesz!”

A hanglemez gyűjtői kiadásával kapcsolatban most viszont nehéz döntésre jutott a zenekar menedzsmentje és a GrundRecords, ugyanis Kóbor János halála után jelentősen megnőtt az érdeklődés a kiadvány iránt.

„A rendkívül megnövekedett igények kielégítése nem lehetséges, de a már legyártott, korlátozott mennyiséget nem kívánjuk kiegészíteni. A gyűjtői kiadás igényléséhez egy jelentkezési űrlapot kell kitölteni. Egy igénylő egy példányt vásárolhat, sorszámválasztási lehetőség nélkül. Az igényléseket 2021. december 12-én, vasárnap, 12 és 22 óra között lehet beküldeni az űrlap hiánytalan kitöltésével. Az űrlap elérhetőségét 2021. december 12-én 12 órakor tesszük közzé itt és a kiadó webes felületein. Az igénylések beérkezési sorrendje nem jelent előnyt, vagy hátrányt. Az érvényes űrlapokat közjegyző véletlenszerűen fogja sorba rendezni és hitelesíteni, 2021. december 15-én. A kapott lista alapján történik az igénylők értesítése, 2021. december 16. után. A kiadvány ára természetesen változatlanul 24.490 Ft”

- írta az Omega-együttes a Facebook-oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás