promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kóbor János fia teljesen összetört
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kóbor János fia nemcsak az apját, de egyben a barátját, és munkatársát is gyászolja.

Kóbor Jánost az egész ország gyászolja, köztük az özvegye, Zsóka, közös gyermekük, Léna, és a zenész első házasságából született fia, Dániel is, aki nem csak az édesapját, de egyben a barátját, és a munkatársát is elveszítette.

Trunkos András, az Omega menedzsere azt mondta, hogy Mecky és Dániel nagyon közel álltak egymáshoz, így érthető, hogy a fiú összetört a gyásztól.

„Jó viszonyuk volt, és nemcsak az apa-fia kapcsolatuk volt példás, de a munkában is megtalálták a közös hangot. Dani dolgozott az együttessel, háttérmunkát és videókat készített, mindenben egyetértett az apjával. Amikor legutóbb beszéltem vele, azt mondta, az Omegával való munkát nem szeretné feladni. Tisztelte, szerette az apját, és viccesen Meckynek szólította őt. Daninak már családja van, és szomorú, hogy az édesapja nem tölthetett elég időt az unokákkal. Zsóka előző kapcsolatából is van már unoka, de még nagyon picik a gyerekek, akik így már nem is ismerhetik meg a nagypapájukat”

- nyilatkozott a Blikk-nek a menedzser.

A lap kereste Dánielt is, de nem sikerült elérni őt.

Kóbor Jánostól szűk családi körben vesznek búcsút, hamvait pedig a Balatonba fogják szórni. A rajongók december 17-én róhatják le kegyeletüket a Szent István-Bazilikában, ahol beszédet mond Frenreisz ­Károly, illetve a rajongói klub vezetője, Gazdag László is.

„A misére bárki eljöhet, most pedig azon dolgozunk, hogy a televízió is közvetítse. Sok külföldön élő rajongó szerette ­Meckyt, de nem tudnak Budapestre utazni a szertartásra, viszont szeretnénk, ha ők se maradnának le róla”

- magyarázta Trunkos András.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás