promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még az X-Faktor első női győztesére? Na és Madonna szexi tetoválására, amit először magára varratott? – időkapszula
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Felidézzük azt is, hogy tavaly milyen csodálatos havazás volt a Kékestetőn.

Az Időkapszula rovatunkban ismét visszamegyünk az időben, és megnézzük mik azok a cikkek, amik tavaly a legjobban érdekeltek titeket.

Emlékeztek még az X-Faktor első női győztesére? Az első három évadot a pasik uralták: az első szezont Vastag Csaba, a másodikat Kocsis Tibor, míg a harmadikat Oláh Gergő nyerte meg. Utána Danics Dóra törte meg az átkot, aki női hangként végre felállhatott a dobogó tetejére. A cikkinkből kiderül, hogyan néz ki most.

Nagyon sok időnek kellett eltelnie, hogy Madonna végre bevállaljon egy tetoválást. Fura, hogy mennyi mindent kipróbált az életben, és pont ezt tologatta ennyi ideig. Egy évvel ezelőtt úgy döntött, hogy igazán bensőséges mintát varrat magára.

A Kékestetőt már idén is ellepték azok a turisták, akik fehér tájat akarnak látni. Egy évvel ezelőtt ilyen havazás volt az ország legmagasabb pontján.

Tavaly ilyenkor nem mindennapi történetet mesélt el az RTL Klub műsorvezetője. Tokár Tomit egy plázában támadták meg, ahol a biztonsági őröknek kellett közbelépni, hogy ne legyen nagyobb baj.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás