promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a leggazdagabb énekesnő a vidéken?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rihanna feltornázta magát a milliárdosok világába, és ezzel ő lett minden idők leggazdagabb énekesnője. De minek köszönheti sikereit?

Rihanna feltornázta magát a milliárdosok világába és ezzel ő lett minden idők leggazdagabb énekesnője. De minek köszönheti sikereit? Kétség sem fér hozzá, hogy az ikonikus énekesnő számos zenei sikert tudhat be magának a vagány és szókimondó dalainak köszönhetően, de a pénzének nagy részét mégis üzletasszonyi tehetségei hozzák házhoz. Teljes nevén, Roby Rihanna Fenty, tulajdonosa két mára hatalmassá nőtt márkának.

2017-ben elindította a Fenty Beauty nevű szépségipari márkáját, amely kozmetikai termékekből termeli ki a rengeteg pénzt, ugyanis a Forbes vagyonbecslése szerint jelenleg 1,4 milliárd dollárt ér a vállalkozás. Emellett fehérneműket árusító céget is alapított Savage X Fenty néven, ami szintén megtolja az otthoni keresetének összegét. Ehhez adódik hozzá természetesen az előadóművészi karrierjéből származó „csekély” bevétel.

Összesen tehát 1,7 milliárd dollárra becsülhető az énekesnő teljes vagyona

– a Forbes forrásai szerint.

Rihannát tehát minden idők leggazdagabb énekesnőjévé koronázhatta a világ, így az egész szórakoztatóiparban is csak Oprah Winfrey jár egy lépéssel előtte. A sikereinek részleteiről még nem számolt be, de egy paparazzo által feltett, a pénzkeresési érdemeivel kapcsolatos kérdésre a következőt nyilatkozta: 

„Isten jó.”

Habár nem tudjuk a körülötte lévők reakcióját, de talán többen eltöprengenek a kijelentése után, hogy miért nem milliárdosok még. 

Forrás: GLAMOUR

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás