promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence és Sebestyén Balázs csókolóztak, Schobert Norbi gyerekéről pedig nagy titok derült ki – időkapszula
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy évvel ezelőtt Istenes Bence és Sebestyén Balázs között elcsattant az a bizonyos történelmi csók.

Tavaly pont ezen a napon volt az Álarcos énekes fináléja, amiben Istenes Bence egy olyan bevonulást tett le az asztalra, amivel még a nézőket is sikerült zavarba hozni.

A házigazda egy látványos táncos show-val indított, ám előtte még külön üdvözölte a Nyomozókat a páholyban. Ekkor történt meg, hogy Istene Bence egyszerűen szájon csókolta Sebestyén Balázst. Látszott a rádiós műsorvezetőn, hogy abszolút nem számított erre.

Istenes párja, Csobot Adél nem lett féltékeny, inkább csak röhögött egyet az egészen.

Akárcsak ebben az évben, tavaly is ilyenkor ment az RTL Klubon A Konyhafőnök VIP. A műsorban megjelent Rubint Réka is a gyerekével, és Schobert Zalán bevallotta, hogy nem igazán kedveli az egészséges ételeket.

A brokkoli, a karfiol, vagy a hal kivan zárva, de minden mennyiségben jöhet számára a tejszínes tészta, az oldalas, valamint a bográcsos ételek.

Ha már Mikulás, akkor előkapunk egy tavalyi tudástesztet is. Tudod azt, hogy mikor jelent meg az első csokimikulás? Esetleg azt, hogy melyik nagy amerikai cég segítette azt, hogy a vörösruhás ajándékhozó képe ennyire népszerű legyen?

Kattints, és töltsd ki a tesztünket. Nem szabad csalni, mert tudjátok, hogy a Mikulás mindent lát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás