promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rejtőzködik Berki Krisztián? – Mazsi Instagram követői aggódnak
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Krisztiánt egy jó ideje nem látni Mazsi Instagram posztjain és ezt a követők is észrevették. Minek tudható be ez a hirtelen bújócska? 

Pár hete történt, hogy Berki Mazsi élő adásban szülte meg első gyermekét, ami nagy port kavart a médiában. Többen hevesen kifogásolták a döntést, de voltak olyanok is, akik kiálltak mellettük. Mindenesetre Berki Krisztiánt is rengeteg támadás érte azóta, így érthető lenne, ha most úgy döntött volna, hogy meghúzza magát a közmédiában – de mint tudjuk, nem erről híres.

Az utolsó képet, amin közösen tűnnek fel az Instagramon, Mazsi osztotta meg november 17-én – ez pedig a követőknek is feltűnt, így aggódóan kérdezősködni is kezdtek.

„Sehol nem látni Krisztiánt. Mi történt Mazsi? Miért titkolóztok?”

– érdeklődött egy kommentelő.

Mazsi folyamatosan aktív a közösségi média felületein, de választ nem kapott a kérdező, helyette más fűzte hozzá a következő ellenvetést: 

„Szerintem csak arról van szó, hogy odaköltözött a szülői házba, amíg az első pár hétben beleszokik az anyaságba. [...] Nem kell rögtön kombinálni!”

Vannak, akik úgy gondolják, hogy ez csak az újabb reklámfogásaik egyike és így akarnak a középpontba kerülni, mások pedig azt nem értik, hogy Mazsi miért nem őszinte a rajongóival és miért titkolózik. Egyelőre nem tudjuk a rejtőzködés indokát biztosan, csak találgatni lehet.

Forrás: Blikk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás