promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hódi Pamelának elege lett, kitálalt Berki Krisztiánról – videó
Borítókép:  Hódi Pamela / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hódi Pamela nem bírta tovább, és elárulta az országnak, hogy milyen is valójában Berki Krisztián.

Hódi Pamela és Berki Krisztián évekkel ezelőtt még egy párt alkottak, de már jó ideje szétmentek, és manapság úgy tűnik, hogy eléggé megromlott a viszonyuk, hiszen bíróságra járnak közös gyermekük, Nati felügyeleti joga miatt, ráadásul most még az is kiderült a Life TV-n futó Frizbi következő adásának felvételén, hogy Berki Krisztián folyamatosan bántó sms-ekkel zaklatja Hódi Pamelát.

„Ezeknek az üzeneteknek a célja a provokálás, ilyenkor mindennel előhozakodik. Elolvasnom sajnos muszáj, mert sosem tudhatom, hogy nem Natival kapcsolatos-e. Ennél tovább viszont nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni, ugyanis én nem kívánok a háború részese lenni. Ezeknek a dolgoknak a megoldásának a helye nem a social media, hanem a mi esetünkben a bíróság. Boldog család vagyunk, nem hagyom, hogy ez rányomja a bélyeget az életünkre”

mesélte Hódi Pamela.

Az influenszer elárulta a műsorban Hajdú Péternek, hogy a becsmérlő szöveges üzenetektől eltekintve milyen a kommunikációjuk Berki Krisztiánnal, és minden jel arra utal, hogy jelenleg tényleg nem éppen kiegyensúlyozott a kapcsolatuk:

„Semmiben nem értünk egyet, nem véletlenül fordultam bírósághoz. Óráról órára változik nála minden. Sem a szavában, sem az aláírásában nem tudok bízni. Vannak napok viszont, amikor egészen gördülékeny a kommunikáció, minden az aktuális állapotától függ”.

Itt lehet megnézni egy részletet a Frizbi következő adásából, ami vasárnap este 21:50-től lesz látható a Life TV-n:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás