promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna bevállalta: ledobta a felsőjét, és félmeztelenül pózolt az egész ország szeme láttára – fotó
Borítókép:  Kelemen Anna / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kelemen Annának megint sikerült egy pillanat alatt felforrósítania a hangulatot, miután kirakott magáról egy félpucér képet.

Az egykori felnőtt filmes Playmate, Kelemen Anna sokak szerint az ország egyik legdögösebb nője, mégis rengeteg támadást kap a külseje miatt, hiszen egyesek szerint „túl mű”, illetve „túl sovány”. Ettől függetlenül már több mint 83 ezer ember kíváncsi Instagramon a híresség szexi posztjaira, amik folyton képesek feltüzelni az embereket.

Kelemen Anna ismét elkápráztatta a rajongóit, ugyanis a legújabb fotóján mindössze egy falatnyi rózsaszín bugyiban pózol az ágyban, óriási fedetlen melleit pedig két kézzel próbálja takarni, de nem igazán megy neki – ezt pedig senki sem bánja, hiszen Annácska elképesztően fest félmeztelenül.

Mondani sem kell, hogy a közönség egyenesen megvadult Kelemen Anna csábító képétől, amivel rögtön az ujja köré csavarta a fél országot, így csak úgy záporoztak a dicsérő, egészen kiéhezett kommentek a bejegyzéshez, ami máris több ezer kedvelést ért el az Instagramon.

Itt lehet megnézni Annácska enyhén 18+-os képét, de csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás