promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marsi Anikóval nagyon kellemetlen dolog történt, ráadásul élő adásban – videó
Borítókép:  Marsi Anikó / youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemrég Marsi Anikó volt a Mokka című reggeli műsor vendége, ahol olyasmi történt vele, hogy senki se lett volna a helyében.

Nagyon meglepte az embereket, mikor nyáron kiderült, hogy a sokak szemében álompárnak számító Palik László és Marsi Anikó külön utakon folytatják, ráadásul nem sokkal később arra is fény derült, hogy már mindketten találtak maguknak új párt – ezzel kapcsolatban nyilatkozott nemrég Marsi Anikó a TV2 Mokka című élő reggeli műsorában.

Marsi Anikó a boldogságtól kicsattanva árulta el, hogy milyen kapcsolatot ápol új szerelme a gyermekeivel, de a bensőséges beszélgetést megzavarta a műsorvezető kutyája: a cuki blöki annyira kanos volt, hogy először a kanapén lévő párnát hágta meg, majd Marsi Anikó jobb karját tette vágytól vezérelve magáévá.

Mi sem bizonyítja jobban Marsi Anikó professzionalizmusát, hogy még az eb „akciója” közben is zavartalanul folytatta a diskurzust, mintha mi se történt volna – ettől függetlenül a nézők a visszajelzések alapján jót mulattak a felettébb kellemetlen jeleneten, amit itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás