promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borzasztó hírek jöttek Kóbor Jánosról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyáltalán nem javul Kóbor János állapota. Az Omega-együttes menedzsere nagyon rossz híreket közölt Mecky állapotáról.

Kóbor János november 13-án került be a kórházba, ahol megállapították, hogy elkapta a koronavírust. Az Omega-együttes frontembere már napok óta mélyaltatásban, lélegeztetőgépen van a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán, és azóta sem javult az állapota.

Bár a család és Mecky korábbi kérésére teljes hírzárlatot rendeltek el, így is folyamatosan érkeznek hírek az énekes állapotáról.

„Még a kórházba kerülése előtt egyszer leültünk beszélgetni. Szóba került, hogy mi legyen abban az esetben, ha bármi baj történne. Külön megkért engem, az Omegát és az egész családját, hogy bármilyen állapotba kerül, nem szeretné, ha bárki is tudna róla. Szerette volna, hogy az emberek fejében úgy szerepeljen, mint aki zenekarával a kis országunkból világsztárrá vált. Nyilván egy-két dolgot el kell mondanunk, de nem akarjuk, és ő sem akarná, hogy bárki lássa a küzdelmét. Ezt tiszteletben kell tartanunk”

- fogalmazott még korábban a Bors-nak a menedzser, aki nemrég a Blikk-nek beszélt az újabb fejleményekről.

„Nincs változás Mecky állapotában. A kórház és az orvosok csak Zsókának adnak tájékoztatást, mi pedig abban maradtunk, hogy amint van valami, szól. Az, hogy nem jön hír, azt is jelenti, hogy nem romlott az állapota, ami már bizakodásra ad okot. Reméljük a legjobbakat. Zsóka minden egyes nap jár be a kórházba. Bár látogatási tilalom van, ő külön engedélyt kapott. Minden nap egy vagy másfél órát ott ül a férje mellett. Nagyon nehéz neki, de erős nő, ő is remél, bízik”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás