promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Traumát okoztak nekem, most meg a zenémre tátognak és nyaliznak” – az X-Faktor 16 éves rappere őszintén vallott az őt ért támadásokról
Borítókép:  Alee / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alee-t rengetegen támadták eddigi élete során, de most az X-Faktornak köszönhetően az ország egyik kedvenc rappere lett.

Az RTL Klubon futó X-Faktor jubileumi 10. évadának egyik legkedveltebb versenyzője lett az utóbbi hetekben Alee, a 16 éves rapper, aki olyan gyorsan szórja a rímeket, hogy csak kapkodjuk a fejünket – nem csoda, hogy még ByeAlex is felfigyelt a tehetségére, ráadásul már egy közös zenét is csinált vele, ami eddig több mint 1,7 millió megtekintésnél jár YouTube-on.

Alee sikere nemcsak a lehengerlő előadásmódjában rejlik, hanem a mély, őszinte szövegeiben is, amiknél sokszor merít inspirációt a múltbéli sérelmeiből – ezekről vallott most a fiatal rapper:

„A múltamban nagyon sok negatív story volt. Volt, hogy megvertek, kitaszítottak, szavakkal bántottak, érzelmileg zsaroltak. Volt, olyan, hogy azt mondták, hogy semmi nem lesz belőlem. Volt olyan, hogy szekáltak amiatt, hogy jóval szegényebb körülmények közül jöttem. Nem volt feltétlen pénzem arra, amikre nekik volt pénzük, nem voltak márkás ruháim. Egyszerűen egy kitaszított lélek voltam”.

 

Alee az X-Faktornak és az ott szerzett barátoknak, támogatóknak köszönhetően megtalálta a helyét, és az egész ország neki drukkol – bár mindegy, hogy megnyeri-e a műsort, hiszen innentől kezdve egy igencsak fényes zenei karrier vár rá, az pedig már most győzelemnek számít, hogy a régi rosszakarói és támadói most a rajongói lettek:

„Traumát okoztak nekem, most meg a zenémre tátognak és nyaliznak”.

Itt lehet megnézni az Alee-val készült mini interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás