promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Te f*sz” – ByeAlexnél rendesen kihúzták a gyufát, kemény szavakkal reagált az őt ért vádakra
Borítókép:  ByeAlex / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlexet betámadta az egyik kommentelő, aki szerint az énekes fizetett azért, hogy pozitív kritikát kapjon a legújabb zenéje.

ByeAlex utóbbi napjai talán még a szokásosnál is mozgalmasabban telhettek, hiszen eléggé összeszólalkozott az X-Faktorból kiesett versenyzőkkel, akiket sértődős primadonnáknak nevezett, ráadásul még egy új zenéje is megjelent Manuellel, ami a „Rossz esték” címet kapta. A dal máris annyira népszerű, hogy még egy amerikai srác is készített hozzá reakció videót, amiből kiderült, hogy ByeAlexék zenéje még nyelvismeret nélkül is ütős a külföldiek számára – egyedül az ronthatja el az énekes örömét, hogy valaki most azzal vádolta meg, hogy fizetett ezért a pozitív kritikáért.

„Mennyibe kerül egy ilyen reakció videó? [...] Vagy, hogy sikerült ilyen gyorsan rátalálnod erre az ezer feliratkozós srácra? Negyedóra alatt szèp teljesítmény, igaz, hogy csütörtök van, de az Ipolytvn adásszünet van, az se rosszabb progi, mint magadat keresgélni a youtubeon”

– szólt be ByeAlexnek az egyik kommentelő.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a ByeAlex és a Slepp frontembere nem hagyta magát, és kőkeményen reagált a támadásra:

„hat nekem aztan valoban szuksegem van angolnyelvu reakciovideokra a zeneimrol. annyira h fizetnek is erte… ugy talaltam ra h annyira egoista vagyok h rakeresek magamra a googleben, es megnezem mi volt friss az elmult 24 oraban. te f*sz”.

Rengetegen belike-olták ByeAlex visszaszólását, de ez sem tántorította el a fent idézett kommentelőt attól, hogy ismét beleálljon a hírességbe:

„nono, hát egy napja mèg sèrtődős primadonnázunk másokat, ma meg így kikelünk magunkból... Cöhcöhcöh.”

Itt lehet megtekinteni az amerikai reakció videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás