promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marsi Anikó kitálalt új szerelméről
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Marsi Anikó most először beszélt új szerelméről.

Marsi Anikó már hónapok óta él együtt boldog párkapcsolatban Szulák Andrea volt férjével, Gáborral. A TV2 műsorvezetője mind ez idáig nem nagyon beszélt új szerelméről, de most a hot! magazinnak sikerült szóra bírnia. Bevallotta, hogy eleinte nem igazán akart senkit maga körül, de jól esett neki Gábor udvarlása. Azonban továbbra sincsenek nagy terveik a jövőre nézve.

„Gáborral nincsenek olyan óriási terveink, hogy házat építünk vagy lesz egy közös gyerekünk. Egyelőre élvezzük, hogy jól vagyunk, remekül kijövünk egymással”

– mesélte Anikó, aki Gáborral szeretne megöregedni.

Természetesen Palik László is szóba került az interjú során, a műsorvezető elmondása szerint mindkettejüknek az volt a legfontosabb, mikor különváltak, hogy gyermekeik a lehető legkevesebb traumával kerüljenek ki belőle:

„Úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk, ám ettől Vilmosnak és Vincének nem lesz új apukája, ahogy az exem új barátnője sem lesz a fiúk új anyukája. Gábort kimondottan kedvelik a fiúk, őrületes szkandercsatákat vívnak, én már csak a bíró szerepét játszom. Sokszor kosaraznak hármasban, együtt futunk”.

Borítókép:  TV2 Play
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás