Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mi történt Alekosszal? Szinte felismerhetetlen lett a Való Világ egykori sztárja – fotó

Mi történt Alekosszal? Szinte felismerhetetlen lett a Való Világ egykori sztárja – fotó

Színes

Mi történt Alekosszal? Szinte felismerhetetlen lett a Való Világ egykori sztárja – fotó

Színes

Baranyecz János 09:39

Úgy tűnik, hogy Alekosz súlyzózásra váltotta a polgárpukkasztást, hiszen most kirakott magáról egy képet, amin jól megfigyelhető a szinte sokkoló átalakulása.

A Való Világ 4. szériájának győztese, Alekosz általában azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy fontos közéleti kérdésekről fogalmaz meg sokak számára felháborító véleményt, illetve néha kőkeményen beleáll egyes magyar celebekre. A botrányhős nemrég elbúcsúzott a közönségtől a közösségi oldalán, majd egy olyan képpel tért vissza, amin súlyzók között láthatjuk őt – ezzel valószínűleg arra utalva, hogy nagy változásra készül, és hamarosan talán kigyúrt félistenné válik.

Alekosz most megmutatta, hogy halad az edzésekkel, ugyanis kirakott magáról egy fotót, amin már látni a kitartó munka eredményét, hiszen olyan izmosnak tűnik rajta a híresség, hogy már-már alig lehet felismerni régi önmagához képest.

„Az élet értelme nem a puszta létezés és túlélés, hanem a haladás, a felemelkedés, elérni és meghódítani valamit. – Vagy valakit?!”

– írta sejtelmesen Alekosz a bejegyzésében.

Már az előző posztnál is megindultak a pletykák, hogy egykori Való Világos szereplőtársa, Baukó Éva miatt kezdett el gyúrni Alekosz, a mostani bejegyzés végén lévő szöveg pedig ismét alapot adott az újabb szóbeszédeknek, hiszen valóban úgy tűnik, hogy van egy titokzatos személy a háttérben, aki motiválja őt – és ez az ember akár még Baukó Éva is lehet.

Itt lehet megnézni Alekosz fotóját:

Borítókép: Alekosz / youtube.com/LifeTV (screenshot)