promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emilio nyilvánosságra hozta, mit csinálna Kiszel Tündével - kiakadt az énekes felesége
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Emilio megdöbbentő kijelentést tett Kiszel Tündéről.

Emilio és családja évek óta jó barátságot ápolnak Kiszel Tündével, akinek 2022-es naptárát nemrég szerezte be az előadó, és annyira elvarázsolta, hogy szerinte az egész világnak látnia kellene, hogy milyen formában van a naptárdíva.

„Ez a második naptárunk Tündétől, az előzőt is nagy becsben tartottuk, az is nagyon tetszett. Ez a mostani viszont még jobban sikerült szerintem. Tünde nagyon jó formában van, szerintem ezt az egész világnak látnia kell”

– fogalmazott az énekes a Sláger TV Drága családom című műsorában, akinek már az is megfordult a fejében, hogy közös dalt készítsen Tündével.

„Szöget ütött a fejembe, hogy csinálhatnék Tündivel egy videoklipet. Nagyon kíváncsi lennék, hogy hogyan énekel, ezért ha lesz kedve hozzá elviszem stúdiózni. Felénekelnénk egy dalomat és ha elégedettek leszünk a végeredménnyel készíthetnénk hozzá egy klipet is. Szerintem nagyot menne a közös produkciónk”.

Persze, miután a felesége, Tina meghallotta Emilio tervét, reménykedett benne, hogy csak egy rossz viccről van szó.

„Emiliora néha rájön az ötperc, ennyi év távlatából én ezt már megszoktam. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fárasztó az újabb és újabb ötlete, de tudom, hogy ezek jelentős része amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan megy is”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás