promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andiék nem titkolják tovább: a döntőben lesz a nagy bejelentés?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan reménykednek benne, hogy miután Tóth Andi és Andrei Mangra megnyerik a Dancing with the Stars-t, elcsattan az első nyilvános csókjuk is.

Szombat este lesz a Dancing with the Stars 2. évadának döntője, amiben végre eldől, hogy melyik páros lesz az idei szezon győztese. Bár sokan már a verseny elejétől kezdve azon a véleményen vannak, hogy Tóth Andi és Andrei Mangra fognak nyerni, és erre minden esélyük meg is van.

A páros ugyanis hétről-hétre elképesztő produkciókkal örvendeztette meg a zsűrit és a nézőket, akik rengeteg szavazattal hálálták meg a csodás táncokat. Persze a duóval kapcsolatban nem csupán ez foglalkoztatja az embereket, hanem az is, hogy mi is van pontosan Andi és Andrei között.

Ugyanis már az első élő show előtt fellángolt a pletyka, hogy összemelegedtek a próbák alatt, és azóta is azt várja mindenki, hogy mikor vállalják fel szerelmüket. Andiék persze többször is azt nyilatkozták, hogy ugyan több van köztük, mint puszta munkakapcsolat, egy nagyon szoros barátságként írták le a viszonyukat, de a szerelmükről szóló híreszteléseket sosem erősítették meg. Ettől függetlenül vannak, akik még mindig a nagy bejelentésre várnak.

„Ha Andiék nyernek, remélem elcsattan végre egy csók”

- olvasható a közösségi médiában, ahol több, ehhez hasonló komment is található.

Hogy aztán teljesül-e a nézők kívánsága, és valóban a Dancing with the Stars döntőjében számíthatunk-e arra, hogy Andi és Andrei a TV2 élő műsorában vállalják fel szerelmüket az egész ország előtt, az majd az esti fináléban kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás