Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.huEzen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ha azt szeretnéd, hogy a számítógépedről kiskorú ne férhessen hozzá efféle tartalmakhoz, használj szűrőprogramot!


Elmúltál már 18 éves?

Nem
„Szutykos g*ci k*rva” – Kelemen Annát nem kímélik a kommentelők, így reagált a támadásokra

„Szutykos g*ci k*rva” – Kelemen Annát nem kímélik a kommentelők, így reagált a támadásokra

Színes

„Szutykos g*ci k*rva” – Kelemen Annát nem kímélik a kommentelők, így reagált a támadásokra

Színes

Baranyecz János 17:36

Kelemen Anna folyamatosan kapja a gusztustalan beszólásokat, de szerencsére már pontosan tudja, hogyan kell reagálni ezekre.

Az egykori Playmate, Kelemen Anna életében valószínűleg mindennapos, hogy ismeretlen emberek betámadják őt a múltja és a viselkedése miatt, de ettől függetlenül több mint 82 ezer követője van Instagramon, szóval rengeteg embert érdekelnek a gondolatai – bár könnyen lehet, hogy a legtöbben csak az ehhez hasonló pikáns tartalmak miatt rajonganak Annácskáért:

Kelemen Anna nemrég kirakott egy videót, amiben felfedte, hogy a „szutykos g*ci k*rva” jelzőket használta rá egy kommentelő, amire ő csak annyit válaszolt, hogy „alap” – ebből is látszik, hogy Annácskának bőven van rutinja abban, hogyan kell kezelni a negatív kommenteket.

A poszthoz egy sokakat felháborító szöveg is tartozott, amiben Kelemen Anna a nők szerepét taglalja a modern társadalomban:

„Világunkban ez már rég nem viszonyítási pont. Az ilyen jellegű negativ kommentek inkább statisztikaként szolgálnak számomra mennyire vagyok irigyelt és/ vagy népszerű. Manapság,amikor lassan nem számít igazi férfinak,akiről nem derül ki,hogy valaha életében rá csapott volna egy nő fenekére,lásd Stanley Johnson(81),akit most ketten is vádolnak. Én szeretem a férfiakat és úgy látom lassan át billen a mérleg,szinte elfogynak a színészek,művészek,politikusok, sportolók-díszlettologatókról ritkábban hallunk-,akit nem vádoltak,hurcoltak volna már meg! Kedves Hölgytársaim térjetek vissza az eredeti jól bevált gyengébbik nem verzióhoz,mert így nem lesz férfi,aki megsimogat”

Mondani sem kell, hogy nem mindenki értett egyet Annácska mondanivalójával, de persze nem ez volt az első – és valószínűleg nem is az utolsó – eset, hogy Kelemen Anna kiakasztotta az embereket.

Itt lehet megnézni a fent említett videót:

Borítókép: Kelemen Anna / youtube.com/LifeTV (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria