promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálszexi és forró: Tóth Andi apró ruhában a kanapén, de úgy, ahogy még sosem láthattad - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő fotója november egyik legforróbb képe.

Tóth Andi és Andrei Mangra elképesztően jól szerepelnek a TV2 csúcsprodukciójában, a Dancing with The Stars-ban. Immár bejutottak a döntőbe is, ahol a négy legjobb pár fog megmérkőzni a végső győzelemért ezen a héten. Az elődöntőben, előző héten, egy sokak által nagyon imádott páros esett ki, Nagy Réka és Hegyes Berci duója.

A páros szolgáltatta a műsor egyik legintimebb jelenetét, amikor megcsókolták egymást a színpadon, nemrégiben a Blikk kérdezte őket egy interjú során a jelenetről. Hegyes Berci és Nagy Réka akkor őszintén vallott a kapcsolatukról.

A műsor döntőjében Kinizsi Ottó - Szőke Zsuzsanna, Kamarás Iván - Mikes Anna, Árpa Attila - Stana Alexandra, illetve Tóth Andi  - Andrei Mangra párosok jutottak be, ők vesznek majd részt az utolsó táncokban is a parketten.

Tóth Andi is gőzerővel készül a verseny utolsó etapjára, korábban az edzőteremből posztolt egy szexi képet, most pedig egy kanapén elnyúlós vagány fotóval örvendeztette meg a rajongókat, lehet, hogy a verseny előtt ez lesz az utolsó képe az Instagramon? A következő pedig már egy örömittas ünneplés lesz? Majd kiderül a szombati adás után.

Tóth Andi nemcsak a Dancing with The Starsban aktív, hiszen korábban bejelentette, hogy hamarosan új klippel jelentkezik, november 21-én érkezik az új videó, addig is hallgassátok újra a Youtube-on legtöbbet pörgetett számát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás