promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási csók a Dancing with The Stars-ban: végre kiderült a nagy titok?
Borítókép:  TV2/Screenshot/NLC
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A páros most egy videós interjúban vallott őszintén a kapcsolatukról.

A Blikk videós stúdiójának vendége volt a Dancing with The Stars című műsorból kieső páros, Nagy Réka és Hegyes Berci. A riporter természetesen már az interjú elején szóba hozta az egyik tánc közben elcsattanó csókot, amelyről azóta is sokan beszélnek az internet sűrűjében,

kérdezve, hogy mi lehet a páros között, hiszen a magánéletükről nem sok szó esik.

Nagy Réka és Hegyes Berci szövevényes válaszokat adtak.

Nagy Réka azt mondta:

„Nulla-huszonnégyben ezt csináltuk, nekünk ez volt a magánélet...Minden, ami ott a parketten történt... minden produkcióhoz mi úgy álltunk hozzá, hogy nagyon sokmindent kell ilyenkor összegezni, hogy mi maga a tánc, mi a táncnak a története. Berci mindig elmondta, hogy egy-egy tánc honnan ered, mi az origója. Nyilván, aztán megkaptuk a zenét, aztán magkaptuk azt, hogy milyen történetet szeretnénk elmesélni.

És minden, amit ott láttak a nézők, azok nem volt megjátszva. Minden táncot nagy átéléssel csináltunk"

Míg Hegyes Berci úgy nyilatkozotta kérdésre:

"Mi az elejétől kezdve nagyon őszinték voltunk egymáshoz. És azért is volt jó ebben a műsorban szerepelni, mert ugye minden táncnak van egy koncepciója, van egy kisfilmje is... és van egy bizonyos téma is, ami körül forog. Nálunk két vagy három tánc is olyan volt, ami a szerelemnek bizonyos fokairól, fázisairól vagy éppen egy párkapcsolatról szólt.

És ugye, úgy mint mindenkinek, nekünk is voltak már csalódásaink a szerelmi életünkben. Ezeket így eltáncolva egy terápia jelleggel lehet felfogni szerintem. És mivel ilyen tök őszinték voltunk egymáshoz, meg vagyunk is mindig, ezért nálunk ezek így tök hitelesek tudtak lenni"

A teljes interjút a Blikk oldalán érhetitek el.

Íme az ominózus jelenet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás