Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiakadtak az X-faktor nézői, Oláh Gergő is beolvasott a mentoroknak

Kiakadtak az X-faktor nézői, Oláh Gergő is beolvasott a mentoroknak

Színes

Kiakadtak az X-faktor nézői, Oláh Gergő is beolvasott a mentoroknak

Színes

Helmeczi Benjamin 11:31

Az X-faktor közösségi oldalán sorban jönnek a felháborodott kommentek. Még Oláh Gergő is kiosztotta a mentorokat.​

A hétvégén összeálltak az X-faktor mentorainak élő show-s csapatai. Szombaton Csobot Adél és ByeAlex, míg vasárnap Puskás Peti, és Gáspár Laci választotta ki azt a három versenyzőt, akivel együtt fognak dolgozni.

Persze a nézők közül sokan nem értenek egyet egyes mentorok döntésével, Gáspár Laci csapatából például sokan Anettet hiányolják, szerintük ugyanis őt kellett volna továbbvinni Imi Plaza helyett, akinek produkcióját élesen bírálták a zsűritagok is.

„Egy ilyen aranyhangú nőt elengedni, mint Anett, nagy hiba!”

„Hatalmas hiba, Anett helye az elő showban lett volna”

„Vicc ez az egész műsor. Anetett elengedni csak azért mert egyszer hibázott”

Még Oláh Gergő sem ment el szó nélkül a mentorok döntése mellett. A Farm VIP új évadának versenyzője a közösséi oldalán olvasott be az X-faktor zsűrijének.

„Brutál, világszínvonalú éneklés több fordulón keresztül, nagyon erős sztori… Aztán az izgulás miatt jön pár hamis hang és bukta? Ez egy brutál stresszes helyzet, én konkrétan az ájulás szintjén voltam a Mentorházban… Szerintem arra való a mentor, hogy megtanítsa ezeket legyőzni, megfelelő dalt, megfelelő hangnemet választani, biztatni, motiválni…stb… és szerintem ezt Laci meg is tudta volna adni Anettnak… Nagyon sajnálom hogy a Mentorokra bízta… Mohácsi Anett, fel a fejjel, fogunk még hallani rólad!”

Puskás Peti döntése is sokaknál kiverte a biztosítékot, mert szerintük nem egy olyan versenyzőt kellett volna az élő show-ba vinnie, aki Szécsi Pálon kívül semmit sem tud énekelni, és akinek nagyobb az arca, mint a tehetsége. Persze Nagy Reginának igazán szép hangja van, de mindez mit sem ér, ha közben semmi szerénység, és semmi alázat nincs benne.

A nézők szerint Harmatnak kellett volna ott lennie Kamilla és Flóra mellett.

„Harmatot nagy hiba volt kiejteni!”

„14 éves csajszinak ez a beképzeltség abszolút nem áll jól, én nem tudom mi aranyos benne, de én tökre remélem. hogy az első adandó alkalommal kiesik”

Borítókép: RTL Klub

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria