promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűha! Megcsináltatta melleit a gyönyörű valóságshow-sztár
Borítókép:  Love Island/ITV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Korábban pedig arról beszélt, hogy semmi pénzért nem feküdne kés alá.

A 27 éves Molly Smith a Love Island (Szerelem Sziget) című valóságshow tavalyi angliai szériájában szerepelt. A párkeresős műsorban kudarcot vallott, hiszen 38 nap után távoznia kellett, de az ismertségét azóta sikerült készpénzre váltania.

Molly gyakori médiaszereplő, legutóbb például azzal került be a hírekbe, hogy gyökeresen megváltoztatta véleményét a plasztikai beavatkozásokról. A lány nem volt elégedett a melleivel, ezért nemrégiben kés alá feküdt, bár ettől korábban nagyon is ódzkodott.

A pálfordulásban valószínűleg szerepet játszott a barátja véleménye is. Callum Jones a valóságshow-ban szerepelt vele együtt, ahol összemelegedtek, és így együtt repültek 5 nappal a döntő előtt.

Viszont azóta is együtt vannak, és hivatalosan a Love Island célja is az, hogy tartós párkapcsolatokat hozzon létre. Molly egy közelmúltbeli divateseményen mutatta be megnagyobbított melleit, bár combközépig érő ruhája a többi formás idomát sem rejtette el.

„Nem ítélem el azokat, akik ilyen műtétre vállalkoznak, de én személyesen nem akarok ebbe belevágni”

– írta a manchesteri lány még nem is olyan régen az Instagramra, de aztán viszonylag gyorsan megváltoztatta a véleményét. Ki tudja, milyen szerepet játszottak ebben azok a trollok, akik gusztustalan kommentekkel kritizálták a mellméretét.

Fotó: Profimedia

Aligha lehetett kifogása a beavatkozás ellen Callumnak, a barátjának sem, akivel lényegében a valóságshow-ból való távozásuk óta lakik együtt. Profin használják a közösségi médiát, gyakran jelennek már a másikuk posztjaiban, hogy így növeljék közös népszerűségüket.

Molly lényegében ezek bevételeiből él, illetve rendszeresen képvisel különféle divatmárkákat. Így jutott el arra a londoni eseményre is, ahol leleplezte vadonatúj kebleit. A Love Island becsületére válhat egyébként, hogy a 2020-as győztes Finn Tapp és Paige Turley is mind a mai napig együtt vannak még.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás