promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? 29 év után rá sem ismerni a Baywatch-sorozat egykori csúcsbombázójára - fotók
Borítókép:  Profimedia/Nicole Eggert © 1993 All American TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nicole Eggert alakította a sorozatban a csodálatos Summert.

A Baywatch-sorozat a kilencvenes évek egyik popkulturális gyöngyszeme, egy olyan széria volt, amely világszerte zajos sikert aratott a jóképű David Hasselhoff és a csodaszép Pamela Anderson főszereplésével. Így volt ez Magyarországon is, a sorozat ismétlései pedig a mai napig tartanak, szóval egy kis felhőtlen Baywatch-élményért elég csupán bekapcsolni a televíziónkat.

A szérai amúgy pontosan 1989 és 1999 között futott eredetileg a tévében, és olyan csúcsbombázók szerepeltek benne, mint az előbb már említetett Pamela Anderson, Erika Eleniak vagy éppen Nicole Eggert.

Nicole Eggert Summer Quinnt játszotta a sorozatban, de csupán pár évad erejéig, a színésznőnek ugyanis elege lett a sorozat körül lévő felhajtásból, nehezen tudta elviselni, hog szexszimbólumként tekintenk rá. Később a Playboy is felkérte egy szereplésre az újság lapjain, Nicole végül nemet mondott.

2014-ig még egy-egy filmben szerepelt, de utána teljesen visszavonult a szereplésektől.

Immár két gyermek boldog édesanyja, férje a kanadai színész Corey Haim. Nicole Eggert az Instagram-oldalán folyamatosan tölt fel képeket magáról.

[[cikk2]]

(Forrás: Femina)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás