promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? David Hasselhoff-ra, az egykori szuperpasira rá sem lehet ismerni - videó
Borítókép:  Mark Reinstein/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Baywatch és a Knight Rider sztárja új albumot adott ki.

David Hasselhoff a nyolcvanas és kilencvenes években két topsorozatban is szerepelt, amelyek Magyarországon is nagyon népszerűek voltak. A sztár így azonnal a legismertebb színészek között találta magát, miközben már karrierje közben elkezdte építgetni zenei pályafutását is.

Davis Hasselhoff-nak ugyanis kiváló hangja van, és nem is készít rossz zenéket sem. Idén szeptembreben pedig egy új albummal jelentkezett, amely a meglepően fura, Party Your Hasselhoff névre hallgat.

Az album egyik legnépszerűbb száma a The Passenger, amelyhez június végén még egy klip is készült:

A zenei pályafutása amúgy 1985-ben kezdődött a Night rocker című albummal, majd hatalmas lökést adott egész énekesi karrierjének a7 1989-es Looking For Freedom című album elkészítése, amelynek számait a berlini fal leomlásának emlékére írta. A dalok, amelyek az albumon szerepeltek szinte himnusszá váltak Németországban.

Hasselhoff nagyon büszke német gyökereire, felmenői még a 19. század közepén vándoroltak ki Amerikába. A színész nemcsak a berlini fal leomlásakor járta be Németországot,

hanem azóta is rendszeresen visszajár különböző showműsorokba, pár hónappal ezelőtt például a Schlager Challenge-ben lépett fel.

A színész 2022-ben tölti majd be a 70. életévét, az Instagram-on pedig nagyon aktív, és még mindig nagyon "hasselhoffos", bár akik csak a nyolcvanas évek szépfiújára emlékeznek,

azok kicsit meg fognak lepődni majd, hiszen Hasselhoff-on is fogtak az évek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás