promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktak: Tóth Andi lesifotón csókolózik Andrei Mangrával?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, előkerült a bizonyíték, hogy Tóth Andi mégiscsak együtt van Andrei Mangrával. Legalábbis ezt gondolják azok, akik látták ezt az amatőr felvételt róluk.

Tóth Andi és Andrei Mangra románca egy olyan állandó pletykatéma, ami még a Dancing with the Stars 2. évadának indulása előtt robbant ki. Először a Dzsungeltúra című Disney-film premier előtti vetítésén látták őket együtt, és elvileg izzott körülöttük a levegő.

„Szerintem hacsak baráti viszony lenne köztük, akkor nem így viselkednének. Legalábbis én nem így nézek a barátaimra. Konkrétan izzott körülöttük a levegő. Szerintem simán összejöttek már a próbák alatt, vagy most alakul valami köztük, de az is lehet, hogy ez is csak a műsor része, hogy megint legyen min csámcsogni. Mindenesetre aranyos pár lennének”

- írta még korábban a Promotions egyik olvasója, aki szintén jelen volt az említett vetítésen.

Azóta is folyamatosan attól hangos a magyar sajtó, hogy milyen kapcsolatban áll egymással Tóth Andi és Andrei Mangra. Az énekesnő többször is egyértelműen kijelentette, hogy csak baráti viszony van köztük, de olybá tűnik, hogy az emberek nem hisznek neki.

Az egyik olvasónk egy olyan képet küldött nekünk, amit Tóth Andi barátjának egyik amatőr videójából fotózott ki. Ez a felvétel a Dancing with the Stars 2. évadának 5. adása alatt készült, a Magyar sztárok éjszakáján, amikor is Tóth Andi és Andrei Mangra egy romantikus és szenvedélyes cha cha cha-t adtak elő, melynek témája a párkapcsolat volt.

„Még a magyar sztárok éjszakáján Andi barátja kirakott egy sztorit instagramon, amin Andi és Andrei készülődnek, hogy előadják a táncukat miközben megy a kisfilmük, és kifótoztam a videóból egy részletet”

- írta a képet beküldő férfi, amin úgy látszik, mintha Andi szerelmesen megcsókolná Andrei-t a produkciójuk előtt.


Kép: olvasói fotó

Persze ez egy olyan rossz minőségű felvétel, hogy szinte bármit bele lehet látni. Akár a koreográfia egyik elemének utolsó próbáját, akár egy bátorító, baráti puszit, vagy egy szerelmes csókot.

Utóbbi viszont azért nem valószínű, mert Andi biztos nem a TV2 stúdiójában buktatná le magát partnerével, ahol bárki megláthatja és lefotózhatja; arról nem is beszélve, hogy az énekesnő barátja lenne az utolsó, aki nyilvánosságra hozná az eltitkolt kapcsolatukat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás