promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palya Bea a párjával „Szexországba” szokott ellátogatni – mutatjuk, hogy mit jelent ez pontosan
Borítókép:  TV2 offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Palya Bea előtt sosem volt tabu téma a szex, sőt, mindig is azt vallotta, hogy erről többet kellene beszélni.

Palya Bea és férje házassága hét év után ért véget még 2018-ban. Mind a ketten sokáig próbálkoztak (a két kislányuk miatt is), de végül úgy döntöttek, hogy jobb lesz, ha külön utakon folytatják.

Beának az első félév volt a legnehezebb, mivel fel kellett dolgoznia ezt a negatív fordulatot az életében, de aztán megára talált, és boldogabb, mint valaha.

Az énekesnőnek azóta új szerelme van: egy tudósról van szó, akivel nagyon jól kiegészítik egymást. Bea anno azt is elmondta, hogy az új párja nemcsak a konyhában, de az ágyban is jó. Palya Bea életében egyáltalán nem tabu téma a szex, és erről is beszélt a Best Magazinnak adott interjújában.

„Beszéljünk a szexről, mégpedig a házasságban. Egészen biztos, hogy bizonyos idő után már nem megy magától, mert mindig lesz helyette más, mindig lesz, ami fontosabb. Mi a párommal létrehoztunk egy úgynevezett Szexlandet, Szexországot. Ez azt jelenti, beírjuk a naptárba, mikor utazunk oda, mikor szexelünk. Amikor belépünk ebbe a Csodaországba, akkor minden erőnkkel, energiánkkal és érzésünkkel azon vagyunk, hogy csak egymásra figyeljünk"

– idézte az énekesnőt a Blikk.

Bea úgy érzi, hogy a házasság, család és a szex témát le kell porolni, újraértelmezni és kreatívan újrateremteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás