promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vin Diesel nyilvánosan üzent Dwayne Johnsonnak – Békülne a Halálos iramban sztárja?
Borítókép:  Dwayne Johnson és Vin Diesel / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Vin Diesel kész elásni a csatabárdot Dwayne Johnsonnal, hiszen az a célja, hogy ő is szerepeljen a Halálos iramban utolsó részében.

Vin Diesel és Dwayne Johnson 2016-ban keményen összekaptak a Halálos iramban 8. forgatásán, aminek az lett a következménye, hogy Dwayne Johnson kiszállt a szériából, és 2019-ben inkább megcsinálta Jason Stathammel a Halálos iramban: Hobbs és Shaw című filmet, ami elképesztően nagy sikert ért el – ez pedig csak még dühösebbé tette Vin Dieselt.

Most minden jel arra utal, hogy Vin Diesel hajlandó lenne a békülésre annak érdekében, hogy Dwayne Johnson visszatérjen a Halálos iramban-széria utolsó részére, ugyanis ezt üzente nyilvánosan a színésztársának:

„Tesócskám Dwayne... eljött az idő. A világ várja a Halálos iramban 10 fináléját. Tudod, a gyerekeim úgy emlegetnek téged a házamban, mint Dwayne nagybácsi. Nincs egy olyan ünnep se, mikor ők és te nem küldötök jókívánságokat... de eljött az idő. Vár az örökség. Évekkel ezelőtt elmondtam neked, hogy egyszer beváltom az ígéretem Pablónak. Megesküdtem, hogy elkészítjük és valóra váltjuk a legjobb Halálos irambant a fináléban, ami a 10. rész! Ezt szeretetből mondom... de muszáj jönnöd, ne fordíts hátat a szériának, nagyon fontos szereped van. Senki más nem játszhatja el Hobbsot. Remélem, hogy összeszeded magad, és beváltod a végzeted.”

A visszajelzések alapján a rajongók mindenképp azt szeretnék, hogy Dwayne Johnson igent mondjon a felkérésre, hiszen már a Halálos iramban 9.-ben is érzékelhető volt a hiánya, szóval reméljük, hogy sikerül megbeszélniük a dolgokat, és Hobbs is fel fog tűnni a nagy fináléban, ami a tervek szerint pár éven belül bemutatásra kerül.

Itt lehet megtekinteni Vin Diesel posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás