promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert Downey Jr.-t megtámadták, a kellemetlen incidensről videó is készült
Borítókép:  Robert Downey Jr. / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Vasemberként elhíresült Robert Downey Jr. saját maga rakta ki a felvételt, amin még a földön is püfölik őt.

Robert Downey Jr. a 2019-es Bosszúállók: Végjáték című sikerfilmmel elbúcsúzott Tony Stark, azaz Vasember karakterétől, majd elkészítette nekünk a Dolittle-t, amivel hatalmasat bukott. Egy ideig úgy tűnt, hogy ez a csalódás visszatereli őt a Marvelhez, de nem így lett, hanem inkább A sötét lovag-trilógia zseniális rendezője, Christopher Nolan felé vette az irányt, és hamarosan szerepelni fog az Oppenheimer című atombombás drámában.

A világsztár jelenleg is ezerrel készül a szerepre, de szerencsére a családjára is jut ideje, hiszen nemrég tartották a kislánya szülinapi buliját, ami elég érdekesen sikerüt.

„A legkedvesebb lányom, AVRI hetedik születésnapjára azt adtam a gyerekeknek, amire igazán vágynak. Ami nyilvánvalóan nem más, mint a tömeges erőszak”

– írta Robert Downey Jr. a videóhoz, amin az látható, hogy pinata jelmezben van, a kölykök pedig könyörtelenül megtámadják őt habszivacs ütőkkel, és még a földre kerülése után is püfölik.

Elég félelmetes lehet pinatának öltözni egy gyerekzsúron, de a színész bevállalta, és meg is lett az eredménye, hiszen felejthetetlenné tette a láthatóan elképesztően boldog gyerekek számára ezt a napot – már csak az kéne, hogy ezek után az egész világnak örömet okozzon, és visszatérjen Vasemberként.

Itt lehet megtekinteni Robert Downey Jr. mókás videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás