promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztiánék szeretkezéssel próbálják beindítani a szülést
Borítókép:  Berki Mazsi és Krisztián / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A várandós Berki Mazsi elárulta, hogy milyen módszerekkel próbálják rábírni a babájukat, hogy végre világra jöjjön.

Berki Krisztián és Mazsi már nagyon várják, hogy megérkezzen első gyermekük, akinek a születését meglepő módon élőben fogják közvetíteni – ezzel pedig rengeteg embert magukra haragítottak, és többek között a Nyerő párosban látható Kárpáti Rebeka is kiakadt rájuk:

Berkiék kislánya gyakorlatilag bármelyik pillanatban megszülethet, a sztárpár pedig már annyira türelmetlen, hogy különböző módszerekkel próbálja kicsalogatni a hamarosan érkező új családtagot – erről vallott Instagram-oldalán Berki Mazsi, és közben egy pikáns részletet is elárult:

„Köszönöm a sok üzenetet Nektek. még egyben vagyunk és »túl jól vagyunk«. Hamarosan forró fürdőt veszek, iszom a málnalevél teát, illetve betartjuk a szigorú 18+-as utasítást is. Holnap reggel pedig lépcsőzéssel folytatjuk majd, ha még mindig nem akar kibújni a kisasszony. Illetve természetgyógyászomhoz elmegyek egy utolsó akupunktúrás kezelésre… de érzem, hogy már nincs sok hátra a nagy találkozásig”.

A várandós Berki Mazsi egy kommentre reagálva megerősítette, hogy igen, a szexre gondolt a 18+-os utasítás alatt, szóval ezek alapján a szeretkezést is bevetik annak érdekében, hogy végre világra jöjjön a pici.

Itt lehet megnézni Berki Mazsi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás