promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pikáns csomagot kézbesített egy futár a furgon hátuljában, ki is rúgták miatta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valószínűleg nem tudta megmagyarázni, mit keresett a szőke hölggyel a raktérben.

Munkaidőben csintalankodott az Amazon egyik alkalmazottja a céges furgonjában egy rövid fekete ruhát viselő hölggyel. Ez talán még nem lett volna olyan nagy baj, de az afférról videófelvétel készült, amely a TikTokra is kikerült.

Fogalmunk sincs, mit történt a jármű csomagterében, a ruháját igazgató szőke lány távozását azonban egy szemfüles környékbeli lakónak több emelet magasságból sikerült rögzítenie. Mivel a románc munkaidőben történt, ráadásul a munkaeszközként használt furgonban, ezért az alkalmazottat azonnali hatállyal elbocsátották.

 

Fotó: patrickhook01/TikTok

A Floridában készült felvétel vírusként futott szét a videómegosztó oldalakon. Október utolsó hetében töltötték fel a TikTokra, és azóta már 12 millióan tekintették meg szerte a világon. A raktérből cipő nélkül távozó hölgynek természetesen nem esett bántódása, a sofőrtől viszont ezekkel a szavakkal köszönt el az Amazon:

„Mindez nem egyezik azokkal a normákkal, amelyeket a kézbesítő partnereinkkel és a járművezetőinkkel szemben támasztunk. Illetéktelen személyeket beengedni a jármű belső terébe nem egyezik az Amazon irányelveivel.”

A gyors retorzió annak ellenére történt, hogy nem derítették ki, mivel foglalkozott a sofőr és a fiatal szőke nő a furgonban. A videó alapján nem határozható meg, mennyi időt töltöttek együtt, bár kétségtelen, hogy a hölgy aligha a csomagja megkeresésében segített a férfinak.

Persze, a kommentelők sem igazán kímélték az állás nélkül maradt kézbesítőt:

„A csomagot 9 hónapon belül szállítjuk. Köszönjük!”

– írta valaki szellemesen. A csipkelődéshez még a Trojan kondom márka is csatlakozott a hivatalos TikTok oldalán, szintén a gyors etyepetyére helyezve a hangsúlyt:

„A csomag kézbesítése már 3-4 üzleti percen belül megoldható.”

Az Amazonnak egyébként nem először kell kínos eset miatt magyarázkodnia és drákói szigorral intézkednie. 2019-ben az angliai Lutonban egy leánykereskedelemmel is gyanúsított férfi úgy jutott be egy házba, hogy a cég alkalmazottjának adta ki magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás