promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hamarosan az egész világ Budapestre fog figyelni, rejtélyes építmény van a Duna közepén
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy ezen a héten a Magyarországra érkező sztárok, egy „szénrakodó”, Megyeri Csilla villantása, a taxisblokád, egy világhírű magyar szó és különböző országok fővárosai érdekelték leginkább olvasóinkat.

Hamarosan Magyarországon rendezik meg a zeneipar egyik legrangosabb és legcsillogóbb eseményét, aminek egy igazi világsztár lesz a házigazdája:

Csak kevesen tudják, de van egy olyan magyar szó, ami szinte az egész világot meghódította, így rengeteg helyen hallhatjuk – pedig csak egy kicsi, Komárom-Esztergom megyei településből ered:

Ezen a héten hoztunk olvasóinknak egy igazán nehéz kvízt, amiben különböző országok fővárosait kell helyesen bejelölni – de senkinek sincs könnyű dolga, az biztos:

Megyeri Csilla olyan gigantikus dekoltázst villantott a Life TV-n futó Activity című műsorban, hogy ezzel rögtön a figyelem középpontjába került:

Te is láttad már azt a rejtélyes, furcsa, egészen hátborzongató épületet, ami Esztergomnál található a Dunában? Most lerántjuk a leplet róla:

1990. október 25-én robbant ki és bénította le négy napra az egész országot a taxisblokád, hamarosan pedig egy új generáció is láthatja, mik történtek akkor:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás