Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiszivárgott egy videó Keanu Reevesről, amitől csak még jobban fogod imádni őt

Kiszivárgott egy videó Keanu Reevesről, amitől csak még jobban fogod imádni őt

Színes

Kiszivárgott egy videó Keanu Reevesről, amitől csak még jobban fogod imádni őt

Színes

Baranyecz János 07:07

Keanu Reeves ismét bebizonyította, hogy tényleg ő az egyik legrendesebb ember Hollywoodban: kiszivárgott egy videó, amin az látható, ahogy a John Wick forgatásán segít cipekedni a stábnak.

Igaz, hogy a kőkemény John Wick-széria miatt manapság a legtöbben leginkább egy precíz gyilkológépként tekintenek Keanu Reevesre, de ő a való életben természetesen teljesen más: kollégái folyamatosan hangoztatják, hogy milyen remek ember, egyáltalán nincsenek sztárallűrjei, és csak úgy árasztja magából a pozitivitást – szóval ő egy a „jók” közül.

Keanu Reeves most megint olyat tett, amivel rászolgált a rajongói imádatára: a John Wick jövőre érkező 4. részének forgatásán megmutatta, hogy kicsit sem büdös neki a munka, és beállt segíteni a stábnak az eszközök cipelésében – sőt, az egyik munkás el is akarta venni tőle a nehéznek tűnő táskákat, de ő nem engedte.

Egyáltalán nem szokványos, hogy a filmsztárok is elkezdenek pakolászni a forgatás után, így Keanu Reeves ismét bebizonyította, hogy a gigantikus sikerek után sem szállt el magától, és ő is csak egy ember. Nem véletlen, hogy ennyien szeretik őt, és gyakorlatilag csak jókat lehet hallani róla mindenkitől.

Itt lehet megnézni a forgatásról kiszivárgott videót, amin Keanu Reeves pakolászik a stábtagokkal:

Borítókép: Keanu Reeves / Profimedia