promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott egy videó Keanu Reevesről, amitől csak még jobban fogod imádni őt
Borítókép:  Keanu Reeves / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Keanu Reeves ismét bebizonyította, hogy tényleg ő az egyik legrendesebb ember Hollywoodban: kiszivárgott egy videó, amin az látható, ahogy a John Wick forgatásán segít cipekedni a stábnak.

Igaz, hogy a kőkemény John Wick-széria miatt manapság a legtöbben leginkább egy precíz gyilkológépként tekintenek Keanu Reevesre, de ő a való életben természetesen teljesen más: kollégái folyamatosan hangoztatják, hogy milyen remek ember, egyáltalán nincsenek sztárallűrjei, és csak úgy árasztja magából a pozitivitást – szóval ő egy a „jók” közül.

Keanu Reeves most megint olyat tett, amivel rászolgált a rajongói imádatára: a John Wick jövőre érkező 4. részének forgatásán megmutatta, hogy kicsit sem büdös neki a munka, és beállt segíteni a stábnak az eszközök cipelésében – sőt, az egyik munkás el is akarta venni tőle a nehéznek tűnő táskákat, de ő nem engedte.

Egyáltalán nem szokványos, hogy a filmsztárok is elkezdenek pakolászni a forgatás után, így Keanu Reeves ismét bebizonyította, hogy a gigantikus sikerek után sem szállt el magától, és ő is csak egy ember. Nem véletlen, hogy ennyien szeretik őt, és gyakorlatilag csak jókat lehet hallani róla mindenkitől.

Itt lehet megnézni a forgatásról kiszivárgott videót, amin Keanu Reeves pakolászik a stábtagokkal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás