Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Keanu Reeves ismét bebizonyította, hogy aranyból van a szíve

Keanu Reeves ismét bebizonyította, hogy aranyból van a szíve

Színes

Keanu Reeves ismét bebizonyította, hogy aranyból van a szíve

Színes

Baranyecz János 11:31

Keanu Reeves nem akármilyen ajándékkal kedveskedett a kaszkadőreinek, akikkel a John Wick 4. részén dolgoztak együtt.

Sokak szerint a Mátrix-, illetve a John Wick-széria népszerű színésze, Keanu Reeves Hollywood egyik legjószívűbb, legrendesebb embere, aki globális világsztár létére sem szállt el magától, és egyáltalán nincsenek furcsa allűrjei. Kollégái mindig hangoztatják, hogy igazi álom vele együtt dolgozni, és a következő történet is erről árulkodik.

Nemrég fejezték be a kőkemény akciójelenetekkel telezsúfolt John Wick 4. forgatását, Keanu Reeves pedig úgy gondolta, hogy fejenként egy új, nagyjából 3 millió forint értékű, személyre szabott gravírozással ellátott Rolex karórával hálálja meg az egész kaszkadőrcsapat munkáját – hiszen tényleg rendesen odatették magukat, hogy a folytatás még az előző részeknél is durvább legyen.

Természetesen mindenki nagyon örült a nagylelkű ajándéknak, hiszen Keanu Reevesnek egyáltalán nem kellett volna ilyen luxusórákkal kedveskednie a kaszkadőröknek, de ő mégis úgy érezte, hogy ez jár nekik – és ez is csak azt bizonyítja, hogy a színésznek aranyból van a szíve, és nem felejtette el, milyen embernek lenni.

Íme a meglepetés:

Borítókép: Keanu Reeves / Profimedia