promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves ismét bebizonyította, hogy aranyból van a szíve
Borítókép:  Keanu Reeves / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Keanu Reeves nem akármilyen ajándékkal kedveskedett a kaszkadőreinek, akikkel a John Wick 4. részén dolgoztak együtt.

Sokak szerint a Mátrix-, illetve a John Wick-széria népszerű színésze, Keanu Reeves Hollywood egyik legjószívűbb, legrendesebb embere, aki globális világsztár létére sem szállt el magától, és egyáltalán nincsenek furcsa allűrjei. Kollégái mindig hangoztatják, hogy igazi álom vele együtt dolgozni, és a következő történet is erről árulkodik.

Nemrég fejezték be a kőkemény akciójelenetekkel telezsúfolt John Wick 4. forgatását, Keanu Reeves pedig úgy gondolta, hogy fejenként egy új, nagyjából 3 millió forint értékű, személyre szabott gravírozással ellátott Rolex karórával hálálja meg az egész kaszkadőrcsapat munkáját – hiszen tényleg rendesen odatették magukat, hogy a folytatás még az előző részeknél is durvább legyen.

Természetesen mindenki nagyon örült a nagylelkű ajándéknak, hiszen Keanu Reevesnek egyáltalán nem kellett volna ilyen luxusórákkal kedveskednie a kaszkadőröknek, de ő mégis úgy érezte, hogy ez jár nekik – és ez is csak azt bizonyítja, hogy a színésznek aranyból van a szíve, és nem felejtette el, milyen embernek lenni.

Íme a meglepetés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás