promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van Damme megmutatta a világnak a szüleit – Hihetetlen, hogy mennyire hasonlít az édesanyjára!
Borítókép:  Jean-Claude Van Damme / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az akciófilmek királya, Jean-Claude Van Damme meghitt közös fotót rakott ki a szüleivel, így az egész világ láthatja, hogy a színész kísértetiesen hasonlít az édesanyjára.

Minden idők egyik legnépszerűbb, legkeményebb akcióhőse Jean-Claude Van Damme, akinek olyan klasszikus alkotásokat köszönhetünk, mint például a Véres játék, Tökéletes katona, Időzsaru, Dupla dinamit vagy a 2008-as JCVD, amiben saját magát alakítja zseniális módon, ráadásul ezzel krimi/komédia/drámával mindenkinek bebizonyította, hogy ő igenis egy remek színész.

A még mindig fantasztikus formában lévő Jean-Claude Van Damme pár nappal ezelőtt ünnepelte 61. születésnapját, így nemrég a szüleivel, Eliana és Eugene Van Varenberggel is összefutott a jeles esemény alkalmából, ráadásul egy közös képet is készítettek – a rajongók pedig rögtön meglepődtek, hiszen a világsztár szinte a megszólalásig hasonlít szeretett édesanyjára.

Jean-Claude Van Damme kifejezetten közeli kapcsolatot ápol a szüleivel, akik a legnehezebb időszakokban is kitartottak mellette – sőt, állítólag a színész Facebook-oldalát is az anyukája kezeli, szóval nem véletlen, hogy már többször is hangoztatta, hogy oda ne küldjön senki szitkozódó üzenetet, mert nem akarja, hogy az édesanyja a szívére vegye.

Itt lehet megtekinteni Jean-Claude Van Damme családi fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás