promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson pénzzel dobálta meg a saját édesanyját, majd elkezdett táncolni – videó
Borítókép:  Dwayne Johnson / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dwayne Johnson édesanyja 73 éves lett, ennek örömére egy tradicionális szamoai bulit tartottak, ahol pénzzel dobálták meg az ünnepeltet.

Dwayne Johnson nagyon közel áll az édesanyjához, Ata Johnsonhoz, hiszen ő mindig hitt benne, és olyan értékrendet tanított meg neki, ami végül a világ egyik legsikeresebb, legnépszerűbb színészévé tette őt. Nem csoda, hogy a Jumanji-széria sztárja megadja a módját, ha az anyukájának születésnapjáról van szó – de itt nem a fényűzésre kell gondolni, hanem valami jóval fontosabbra.

Tegnap volt Ata Johnson 73. születésnapja, ezért Dwayne Johnson összedobott neki egy szűk körű bulit a szeretteivel: az anyuka olyan jól érezte magát, hogy előadta a Taualuga nevű szamoai táncot, a világsztár pedig a hagyományokat követve pénzt hajított rá, majd a tisztelete jeléül eljárta neki az Aiulit.

Még Dwayne Johnson kislánya is dobott játékpénzt a nagyinak, a hangulat pedig elképesztő volt az ott készült felvétel alapján, amit büszkén osztott meg a színész, hiszen saját elmondása szerint átjön belőle az igazi „Mana”, ami energiák és érzelmek összessége – bár akadtak olyanok is, akik egészen furcsának tartották ezt a szokást, pedig tényleg érezhető az itt látható videón, hogy csak szeretet, boldogság és béke járja át az egész eseményt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás