Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mihalik Enikő most először mutatta meg gyermekét a világnak – kép

Mihalik Enikő most először mutatta meg gyermekét a világnak – kép

Színes

Mihalik Enikő most először mutatta meg gyermekét a világnak – kép

Színes

Baranyecz János 15:15

Mihalik Enikő három hónap után úgy gondolta, hogy ideje felfedni a kislánya cuki arcát, a követői pedig nagyon örülnek ennek.

Márciusban rendesen meglepődtek az emberek, mikor kiderült, hogy Mihalik Enikő titokban férjhez ment, ráadásul első gyermekét várja szerelmétől. A pici Eva Rose Korányi július végén született meg, és természetesen elképesztően boldog emiatt a világhírű modellünk, hiszen nagyon várta már a babát, akinek eddig sosem mutatta meg teljesen az arcát – de most eljött az ideje, hogy ezen változtasson.

„Hello Világ! Eva Rose vagyok. Ma volt a 3 hónapos vizsgálatom. A doktor azt mondta, hogy egy egészséges, nagy baba vagyok, aki megduplázta a testsúlyát, mióta megszületett. Most, hogy ilyen felnőtt vagyok, talán többször fogtok itt látni engem”

– írta Mihalik Enikő a kislánya nevében.

Egyre több híresség gondolja úgy, hogy nem fedi fel a gyermeke arcát a nyilvánosság előtt, hogy ezzel védje a kicsi jogait és szabadságát, de vannak olyan celebek is, akik szerint ennek nincs értelme, és inkább büszkén mutogatják babájukat – úgy tűnik, hogy Mihalik Enikő az utóbbi utat választotta, ezért pedig nagyon hálásak a követői, ugyanis csak úgy özönlöttek a pozitív kommentek a cuki képhez, amin Eva Rose-zal szerepel.

Itt lehet megtekinteni Mihalik Enikő posztját, amihez még Ördög Nóra is oda kommentelte, hogy „csodás kislány”:

Borítókép: Mihalik Enikő / Profimedia