promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mihalik Enikő terhesen meztelenkedett – Nőies vagy ízléstelen?
Borítókép:  Mihalik Enikő / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Anyaszült meztelenül pózolt Mihalik Enikő, aki első babáját várja, de a bevállalós fotója elég nagy port kavart, ugyanis egyesek szerint egyenesen ízléstelen, mások számára pedig gyönyörű és nőies.

Világhírű modellünk, Mihalik Enikő nemrég jelentette be, hogy összeházasodott szerelmével, akivel első gyermeküket várják. Természetesen hatalmas az öröm, és úgy tűnik, hogy a híresség terhesen sem riad vissza pár pikáns fotótól, ugyanis most egy kertben mászkált anyaszült meztelenül, a világ elé tárva gömbölyödő terhespocakját és minden egyes porcikáját – de ez nem mindenkinek tetszett.

„Ízléstelen”

– olvasható egy azóta törlésre került hozzászólásban, ami alatt igazi kommentháború alakult ki.

Sokaknak nem tetszik, hogy Mihalik Enikő várandósan pucérkodik, és akadt, aki ezt bővebben is kifejtette:

„Hát beteg egy világ van... ez nem álszentség... de pucéran egy ekkora terhes hassal sétálgatni az udvaron tuti nem normális észjárásra vall... nekem ez a fotó magamutogató, feltűnési viszketekségben szenvedő terhességi idejét unó nőre vall... egyáltalán mi szükség van erre? Bennem nagyon negatív élményt váltott ki, így csak a férjének kellene látnia.”

Ettől függetlenül rengeteg dicséretet is kapott a keresett manöken, hiszen sokan gyönyörűnek, nőiesnek és bátornak tartják őt a bevállalós poszt miatt. Sőt, volt olyan, aki anyaként, és nőként is a védelmére kelt:

„Én nőként, anyaként látok egy nőt, a maga természetes megjelenésével, aki élete legnagyobb kalandjára készül. Semmi ízléstelenséget nem látok, ami ízléstelennek lenne mondható a szemnek láthatatlan, de szerintem nem is erről szól a kép.”

A legtöbben végül arra jutottak, hogy egyedül Mihalik Enikő dolga, hogy milyen képeket rak ki magáról, mivel ő dönti el, mi nála a határ és mit szeretne megosztani a követőivel.

Itt lehet megtekinteni a szóban forgó fotót, persze saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás