promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka megelégelte a pletykákat: végre tiszta vizet öntött a pohárba!
Borítókép:  Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az utóbbi napokban Majka visszavonulásától hangos a sajtó, de a rapper most egy nyilvános bejegyzésben tisztázta a dolgokat.

Majoros Péter, azaz Majka már jó ideje játszadozik a gondolattal, hogy a hatalmas sikerei ellenére abbahagyja a televíziózást, hiszen saját elmondása szerint úgy érzi, hogy az már „megvolt” neki. Nemrég félelmetes gyorsasággal terjedt el a hír, hogy visszavonul, de úgy látszik, hogy ez nem teljesen igaz – Majka most tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta a terveit a jövővel kapcsolatban.

„Az újságokban sok minden megjelenik. A fele igaz (jóesetben), a másik fele meg furmányos szerkesztők,hóbortos oda nem figyelő kislányok, rosszindulatú firkászok, szenzációhajhász riporterek fejéből kipattant bla bla bla… Sosem mondtam hogy a zenélést abbahagyom. Vagyis azt sosem mondtam ,hogy egy évre. Az »idén mar nem koncertezek«, és az »egy évig nem koncertezek« kijelentésnek így októberben egész más jelentése van.

Bár tervezek régóta egy nagyobb szünetet amiben a most végzett munkáim közül egyiket sem szándékozom csinálni, de ez mèg kicsit odébb van. A zene marad. Örökre …Sosem tudott olyan bajom, nyomorom lenni, amit ne oldott volna meg az az érzés mikor kilepek a színpadra. És ez nagy drog..

Viszont a televíziózással egy ideje hadilábon állok. Évek óta érzem,hogy szeretnék kiszakadni egy hosszabb időre. Ezt el is határoztam 2020ev elején mikor befejeztem a Bezár A Bazár, és a Nicsak Kivagyok forgatását. Egész évben nem is vállaltam semmit, igaz nem úgy terveztem, hogy gyakorlatilag a világ is leáll velem együtt. 2020 Márciustól egészen 2021 júniusáig szabin voltam. Gitározni tanultam, dalokat írtam ,fejlesztettem az angolomat, sokat sportoltam, és hogy őszinte legyek k*rvara unatkoztam.. Nagyon hiányzott a színpad. De ez egy kényszerhelyzet volt, úgyhogy nem lehetett mit tenni.

‘21 februárjában megkeresett a TV2 azzal,hogy legyek zsűritag a Sztarban Sztár leszek műsorban. Akkor még a korlátozások miatt nem látszott tisztán,hogy a zenekar el tud e indulni turnézni nyáron, és én nem akartam megint egy teljes nyarat otthon ülni úgy,hogy közben semmit nem csinálok. Elvállaltam, és jól döntöttem. Az első perctől kezdve élvezem ezt a műsort. A legszebb, hogy a szerződésünk aláírás után másnap kiadták a rendeletet, hogy lehetnek koncertek is …. Ugyan fárasztó volt úgy a nyár ,hogy koncertek közben forgatás is volt, de akkor is imádtam.

A hosszú regény lényege csak annyi,hogy némelyik újságcikk köszönőviszonyban sincs azzal amit nyilatkoztam. A zene mellett ha bevállalom a tvzest , akkor sosem marad energiám másra ,és én szeretnék csinálni valami mást is .

Vendégként biztos megjelenek majd egy két helyen, de műsort vezetni, vagy zsűrizni biztosan nem szeretnèk.(Persze biztosan ilyenkor bújik elő majd a TV2 valamilyen k*rva jó ötlettel , és nagylelkű ajánlattal, hogy rágjam a körmöm)
Szóval a megjelent cikkek nyomokban tartalmaznak igazságot. Nyomom a zenét ,toljuk a koncerteket ,kicsit jegelem a tv-t, és ha változik a világ akkor nem ér a nevem!”

– írta Majka.

Ezek alapján a rapper sosem fogja abbahagyni a zenélést (ami valószínűleg hatalmas örömhír a rajongóinak), de a tévézést valóban takarékra teszi, hiszen új, izgalmasabb utakat keres magának – de nem kell örökre elbúcsúzniuk Majkától a tévénézőknek, hiszen a szavaiból kiderült, hogy ettől függetlenül valamilyen szinten még mindig nyitott a dologra, csak egy megfelelő projekt, illetve egy igazán csábító ajánlat kell neki.

Itt lehet megtekinteni Majka bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás